Mycket har hänt..

Nyårsafton kan vi väl börja med kanske. Hade bjudit över lite grannar och OJ vad roligt vi hade! Har nog aldrig haft så roligt! Började ganska lugnt med att jag och Jesper käkade tillsammans. Ugnsstekt fläskfilé med bakad potatis och bearnaissås. Sen kom dom första över och vi spelade lite spel och drack några öl. Sen kom resten och jädrans vilken fest sen! Tindra var vaken till 12-slaget och Molly väckte vi. Men Molly var lite rädd för raketerna.. Sen lade vi ungarna när vi kom in och hade väl efterfest till 3, haha! Jisses.. Fick lite sovmorgon till 8 dagen därpå.. Men gud vad roligt! Måste vi definitivt göra om någon gång snart!

Har hunnit vara på My Dog i Göteborg med men där gick det väl inget vidare direkt. Uppfattade det typ som att jag hade ett missfoster till hund, haha! Men tur att hon är MITT missfoster! Orkar inte slänga upp alla bilder här med då jag lade upp dom på facebook.

En annan sak som har hänt är att nu är även Troja våran på heltid! Den 2 januari skrev vi på pappren. Älskade lilla Troja!

Men innan denna helgen så hände då något extraordinärt, haha! På morgonen den 3 januari har jag fått ett sms av Malin där hon frågar om jag kan ta Thea för att hon TROR(!) att det har dragit igång med värkar och hela köret. Självklart säger jag och frågar om jag ska hämta henne nu med det samma, klockan var då ca. 7.30. Hon svarar att hon kan skjuta hem Thea till mig, det är lugnt. Jaja, jag åkte och handlade och tog det lite lugnt och fortsätter smsa med henne, nu har hon ontont! Frågar en gång till om jag ändå inte ska hämta hunden.. ”Kom” var det enda jag fick till svar så jag ställde mig på gasen! Ca. 8.05 var jag där.

Gick upp i lägenheten och hör att Malin har nog rätt ont.. Jag kopplar Thea. Malin säger åt mig ”Jag tror att den kommer nu!” medan hon sitter på toa.. Jag bara viftade bort det och sa Neeej då! Men hennes ansiktsuttryck sa nått annat.. Gick och hämtade Anki (Malins mamma) och bad henne komma. Hon frågar mig om inte jag kan köra in dom – självklart! Jag sprang ner och hämtade bilen och ställde den utanför porten. När jag kommer upp igen får jag hjälpa Anki att lyfta Malin från toa. Då säger Anki ”bebisen kommer nu, ambulansen är påväg!”.  Jahaa, men då måste jag flytta bilen! Springer ner, flyttar mig några meter, springer upp igen (tog MAX 2 minuter!!) och när jag kommer in så har ungen kommit! Han hade bråttom den lille skiten! Haha! Så ca. 8.26 den 3 januari kom lille Albin till världen! På hallgolvet i lägenheten, haha! Och jag måste säga att han är verkligen en KOPIA av sin käre storebror! Nästan skrämmande lika.. Albin är lite mindre rödhårig bara.

Ja det var väl en liten sammanfattning av det hela.. Och jag får ju inte glömma min lilla pruttunge heller! Hon har faktiskt hunnit fylla hela 3 år! Jisses vad dom växer fort..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.