Ibland blir man glad!

Idag var jag på gymmet. Det var dags för ett härligt mage/rygg pass. Hade nästan kört färdigt hela passet och avslutade med några plankor. Då jag var klar kommer en man fram till mig (har pratat med honom innan, han är ofta på gymmet och han är vältränad! Och vet vad han pratar om..), han är i 50-års åldern kanske. Hur som helst så kommer han fram till mig och säger: ”Tänkte att jag skulle behöva säga till dig att du ska ner lite med rumpan, men det behövdes inte! Du står väldigt rakt och fint i plankan!” Jaa, men tack så mycket! Alltid kul med lite positiv kritik! Sen sa han också att han förmodligen inte hade vågat säga det till mig ändå. Men då sa jag att jag tycker det är jättebra att få höra om man gör fel så att man kan rätta till det. Jag hade i alla fall blivit glad om man fick lite tips så att man inte belastar fel liksom! Finns väl garanterat folk som skulle ta det helt fel också kan jag tänka mig.. Nåväl, jag blev i alla fall lite glad och ganska stolt över att jag står rätt i en övning haha!

I morgon är det dags för ben. O älskade ben! Sen vilodag på torsdag och då ska jag även ta mig en sväng till lilla fina grebbestad! Saknar stället (och alla människor från förra året) något kopiöst! Kan vi spola tillbaka tiden lite tack?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.