Härligt pass!

Idag var jag och Jesper nere på gymmet tillsammans för första gången på nästan 2 år! Men det är ju mycket roligare att träna tillsammans med någon och jag tycker att man pushar sig själv betydligt mer. Det blev i alla fall ett härligt överkroppspass. Lär ju inte kunna lyfta armarna över huvudet imorn, haha!

Även imorn ska vi ner till gymmet tillsammans. Då blir det att piska benen lite! Eller ganska mycket.. Jag gjorde ett ganska misslyckat benpass förra veckan så nu tycker jag minsann att det är dags att dom får sig en omgång! Och självklart hör rumpan till den kategorin! Woop woop! Och idag skickade jag iväg min första beställning från gymgrossisten. Så nu väntar jag på ett fiiint paket, hoho! Nu jävlar säger jag bara!

Har även tagit nya bilder på kroppen.. Och jag skäms! FY! Jag som var hyfsat nöjd i somras. Jag har gått upp 10kg sen i somras. Vill ju fan bara kräkas över mig själv.. Nåja, nu blir det ändring på det och jag har ju förmodligen bara mig själv att skylla, eller hur? Så nu tar vi tag i det igen. Vet inte om jag vill lägga upp bilderna, men gör jag det så blir det i ett lösenordsskyddat inlägg..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *