Ben!

Det körde vi på gymmet idag. Jag får verkligen inte till mina knäböj och jag blir så arg! Antingen sticker knäna över tårna eller så kommer jag inte ner med rumpan tillräckligt. Om jag kommer ner med rumpan så trillar jag baklänges! Men testade att köra i smithmaskinen (tror den heter så?) idag istället och det kändes bättre. Nu kunde jag komma lite djupare och kunde fokusera bättre på att hålla magen spänd vilket är ett måste för ryggens skull. Nåja, övning ger färdighet säger dom..

Ökade i alla fall på vikterna i benpressen och DET kändes bra! 60kg wohoo! Och redan nu börjar träningsvärken göra sig påmind. Skönt som fan! Imorn är det dags för mage/rygg och på torsdag är det vilodag. Känner mig taggad! Fredag funderar jag på att köra cardio men får se hur det blir.

Efter gymmet åkte vi ut till torp och käkade en frukost på obs. Sen gick vi in på stadium och uppdaterade träningsgarderoben lite. Jag köpte mig nya byxor då mina börjar gå sönder och även ett linne. Jesper köpte sig ett linne även han. Kanske lägger upp bilder imorn om jag kommer ihåg det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.