En liten uppdatering..

Okej, sämst är jag! Men nu har det hänt endel grejer, både positiva och negativa saker. Men jag tänker bara berätta om det positiva. Molly min Molly. Vi var och träffade en psykolog för några veckor sedan pga hennes beteenden. Pratade mycket och kom fram till att hennes temperament eskalerade kraftigt vid omställningar. Eller det är vad vi tror i alla fall.. Återstår att se nu för att sen juldagen har vi plockat bort nappen OCH snutten från henne. Hon skulle egentligen ha gett den till tomten på julafton, men det glömdes bort i all glädje. Så på juldagen kom hon faktiskt på det själv, att hon skulle gett det till tomten. Så jag sa att vi kunde slå in nappen och snutten i paket och skicka det till tomten istället. Då blev hon lycklig och jublade nästan! Så vi slog in det och lade bort det. Hon frågade efter det och ångrade sig lite på kvällen, men jag sa nej och hon accepterade det! Sen dess har hon inte frågat efter den. Inget bråk och inget tjafs! Hon är ju grym! Idag påminde hon mig om att vi skickat nappen och snutten till tomten och jag sa bara ja och att han blev jätteglad!

Så nu kommer prövningen. Kommer hon att vända och bli ett monster igen? Eller var det som sagt bara en fas/period som var extremt långvarig? Återstår att se! Hur som helst är hon ändå min grymma tjej! Kommer inte vara mycket i världen som kan stoppa henne inte!

image

Julafton har kommit och gått. Ungarna är såå nöjda! Tindra fick en massa playmo som hon önskade sig och Mollys favorit blev nog ändå skrållan-dockan och hunden i väska. Men sen gick hon ju och köpte sig ett skötbord till dockorna igår och det kan hon leka med hur länge som helst!

Idag åkte julen ut med dunder och brak! Var ut till göksäter en sväng imorse och hittade lite smått och gott så jag passade på att städa bort skiten när jag satte in allt nytt. Har inte haft någon vidare julstämning ändå så jag kunde lika gärna slänga ut allt! Undantag för en julstjärna (blomma) och en mindre julgrupp. Detta var i alla fall kärlek vid första ögonkastet när jag såg det på göken:

image

Så det köpte jag. Köpte även en urmysig tröja till mig själv. Och så hittade jag äntligen lite fina pasta och the-burkar som jag köpte,  men dom har jag ingen bild på.

image

image

Så härligt att julen är över! Nu är det bara nyårsafton, Mollys 3-års dag och My Dog kvar, sen kanske man kan börja leva igen, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.