Workout baby!

Cardio 25min – check!

Det var egentligen den stora anledningen att jag åker till gymmet. Men hamnade även vid min värsta fiende – skivstången. Övade lite teknik på benböj (knäböj?). Det är nämligen en övning jag är helt urusel på men så gärna VILL kunna! Övaövaöva! Idag tror jag att jag satte den! Det kändes i alla fall toppen och såg bra ut i spegeln! Till slut.. Skulle haft någon med mig som kan filma så att man kan titta på sig själv egentligen. Nåja, vågade lägga på lite vikter till slut och jag landade på 20kg exkl. stången. Mer orkade faktiskt inte jag. Så jag körde det med 7reps x 3set. 7 repetitionen på sista set höll jag knappt på att komma upp ur, haha! Men det kändes i alla fall som att komma över en hög mur idag. Häääälit!!

Men nu blir det dusch och sen sätta sig vid datorn och göra skolarbete. Känner mig otroligt taggad för denna dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *