Vilken dag igår..

Hyfsat lugnt på dagen men kvällen var lite..händelserik.. Min vän hade kraftiga magsmärtor (gravid i v.34+1) och kraftiga förvärkar. Så jag körde in dom och hon fick ligga med CTG och dom gjorde även en undersökning. Hon hade sammandragningar ungefär med 2-5 minuters mellanrum så vi blev ju rätt oroliga där ett tag. Men hon hade inte öppnat sig nått så vi fick åka hem. Men hon fick order om att vila.. Inte så lätt när man har arbetsförnedringen i hälarna direkt. Men jag hoppas att hon kan få ro att ta det lite lugnt i alla fall.

Sen fick jag tillbaka den där känslan om att jag inte valt rätt. Fick den där känslan om vad jag egentligen borde ha gjort. Det som egentligen har varit min dröm ganska länge.. Bah! Lite ångest får man ju.. Men men..inte mycket att göra..

Nu ska jag i alla fall byta om, åka och handla och sen ska jag till gymmet en sväng! Träningsvärken från benen är ju borta så det är dags att fixa lite ny värk i dom! Bye!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.