Men fy..

Vilken kväll vi hård igår.. Tindra var över hos en kompis och lekte och vi skulle vara barnvakt åt grannens dotter. Hade nästan precis käkat tacos när olyckan var framme. Molly springer från köket, halkar och slår bakhuvudet rakt i golvet. Jag tog upp henne och tröstar henne, satte oss på våran säng. Jesper säger att hon har bitit sig i läppen så jag tittar på henne och då kräks hon ner hela mig!

Jag ringde 1177 och dom insisterade på att vi skulle åka in. Det gjorde vi. Där ville dom helst lägga in oss över natten för observation men jag kände faktiskt att vi kunde hålla koll på henne själva. Så vi åkte hem. Natten gick bra och hon är sig själv. Klagar lite på ont i huvudet men det är ju inte så konstigt.. Lilla bönan! Men det verkar inte vara någon större fara med henne.

image

När vi kom hem slog jag in lite julklappar. Nu vet jag ungefär vad vi har till ungarnas ”julkalendrar” och vad som behöver köpas. Härligt!

Denna veckan kommer vara smockfull med grejer att göra! Skola, köpa det sista till kalendern och hänga upp det, packa, tvätta.. Ja, så ser det ut! Tänkte ju även försökt klämma in något gympass men ärligt talat får vi se om jag hinner det.. Har lite gymabstinens.. Sen på torsdag morgon så åker vi! Piteyo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.