Härlig dag!

Den startade med att jag fick sms om att våran tv var färdig att hämta (det var på håret för på måndag hård vi hävt köpet med konsumentköplagen bakom oss). Och jag hade bestämt mig för att ha en ledig dag tillsammans med barnen. Så det var bara till att klä på dom, slänga ihop lite mackor och sen åkte vi.

Hämtade tv:n, fick reseersättning och vände hemmåt! Måste ge dom lite creds för ersättningen faktiskt. Hade förberett mig på lite tjafs, men det var inget snack, fick erättning för både inlämning tur och retur och självklart även hämtning tur och retur! Och inget tillgodokvitto här inte utan pengarna sattes in på mitt kort! Som sagt, hade förberett mig på att få bråka liite,  men icke! Och barnen lyssnade, var tysta och snälla och väntade tålmodigt på mig. När hände det senast?

Hur som helst så åkte vi hemmåt. Stannade till på bräckboden i Kungälv och köpte lite kakor och även där inne skötte dom sig exemplariskt! Sen körde vi genom drive-in på BK, ungarna beställde varsin cheese, jag tog en tendergrill chicken (finns inget godare!) och så köpte vi mat till Jesper med (mötte han i ödsmål och gav han maten). Direkt efter jag beställt och vi kör fram till luckan så sover Molly, haha!

Väl hemma så mötte vi Malin, Mikael och Rasmus så ungarna fick leka en liten stund innan dom var tvungen att åka. Jag och ungarna åkte då vidare till torp för att handla och jag glömde typ hälften. Sen hem med grejerna men barna ville åka bil.. Hmm.. Så vi åkte ut en sväng och hamnade till slut på strandpromenaden. Dom kastade stenar, pinnar och löv i vattnet och allt kändes bara.. harmoniskt..

Började dra ihop sig för mat så vi drog hem. Matade kidsen och sen gick dom ut. Själv började jag städa och greja och nu är julpyntet nästan helt klart på insidan. Känns skönt! När Jesper kom hem tände jag lite ljus och så mös vi ner oss i soffan till Kalle och chokladfabriken (originalet).

Sen var denna långa dagen slut! Och nu när jag tänker efter är det ju inte alls konstigt att jag har ordentligt ont i ryggen nu.. Nåja får avsluta med lite mobilbilder nu när jag ändå bloggar ifrån den..

image

Molly har varit så himla kramig de senaste dagarna! Min lilla höna! Här sitter vi och väntar på att net on net ska öppna.

image

Dom har lekt så himla bra ihop hela dagen..!

image

Strandpromenaden instagram-style..

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *