Full rulle!

Känner mig hyfsat nöjd med Checkpointuppgift 2, så jag har skickat in den. Sen åkte jag till gymmet och pumpade benen. Ökade vikterna på knäböjen, 30kg – check! Fortsatte på mina 50kg i benpress då det kändes gryyymt tungt med dessa kilon efter böjen, haha! 20kg i vadpress (hade dock kunnat öka där lite). Börjar känna mig rätt nöjd att jag klarar av att öka vikterna mer och mer! Men än är det lång väg kvar, det vet jag! Men fan vad bra det känns!

Sen stressa hem, duscha, ut till torp och ge Jesper lite mat. Hem och hämta lite grejer som skulle postas, ner och posta, sen hem. Klockan bara sprang iväg! Hämta kids, busa, mat, tandborstning, sängdags..

Sen kom Krewer hit och passade mina ungar en stund och jag tog Joy med mig ner till veterinären. Dam dam dam daaaam – vaccination mot kennelhosta, check! Så nu är hon redo för utställningen – som för övrigt är färdiganmäld och betald, så lördagen 5 Januari så ser ni oss i ringen på My Dog! Blev även lite chockad när jag kom till veterinären. För dom har börjat med att en undersökning ingår vid vaccineringen. Så hon är även igenomkänd och fick högsta betyg! ”En snäll och glad tik med jättefina tänder!” Ja, hon var coollugn faktiskt! Fast det såg nästan ut som att hon försökte bita veterinären när hon fick sprutan, men hon ryckte nog bara till.

Nu blir det lite greys i väntan på mannen! Imorn ska jag och ungarna vara lediga heeela dagen! Mys! Hoppas på bra väder också..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.