Bra dag trots allt!

Morgonen började med bråkiga barn. Men tillslut hade vi fått i dom frukost, på med kläder och iväg till dagis. Själv gjorde jag några mackor och sen begav jag mig mot skolan – trodde jag.

Startade bilen och får ett varningsmeddelande att kylvätske nivå låg stanna motorn! Vafalls? Sprang in till Jesper och insåg snabbt att jag måste till biltema. Åkte dit, köpte glykol, hällde i lite lite för att sedan inse att jag köpt koncentrerad när jag skulle ha färdigblandad. Fan! Tur att jag inte hällde på så mycket.. Klockan rann iväg och då gav jag upp tanken på att hinna till skolan.

Bestämde mig då för att ta ett gympass innan jag skulle sätta mig och börja koda på min hemsida. Dödade mina ben en smula. Personbästa i benpress (50kgx8repsx3set) men hade nog banne mig klarat ännu tyngre med färre reps! Nåja, nöjd ändå! Har redan träningsvärk så att jag knappt kan gå. Vill inte veta morgondagen..! Imorn blir det nog också ett förmiddagspass skulle jag tro.. Dags för mage/rygg.

Resten av dagen har jag alltså suttit och kodat. Vi har påbörjat en ny kurs i skolan -webbdesign. Ska bli riktigt kul och intressant! Min hemsida? MaraLi – klicka där! Den ser ju fruktansvärt tråkigt ut och texten är en workshopuppgift. Men ni kan ju alltid följa utvecklingen! Tanken är att den ska bli min portfolio. Namnet Marali är faktiskt Malin på språket Na’vi (från filmen Avatar). Jag bara gillade det!

Nu är klockan alldeles för mycket.. Sova lät som en bra idé!  Avslutar med denna gullhönan..

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.