Jag skäms!

Fy sjutton vad jag skäms över vad jag har ätit det senaste. Och för hur lite jag har varit på gymmet! Det syns på mig, inte minst på vågen som pekar rakt uppåt men även på alla mina kläder. Alla nya kläder som jag köpte, som nu sitter som korvskinn. BLÄ! Nu får det banne mig bli ändring på det igen. Jag vill inte gå upp mer! Jag vill ner till dit jag var innan sommaren. 60kg är målet, igen..

Denna veckan har varit en hyfsat bra gymvecka! I tisdags var jag på TRX – jäkligt skön träning för övrigt. Innan TRXen stod jag på löpbandet i 35 minuter och gick 5 minuter, jogging 15 minuter och sedan intervaller i 15 minuter – svettigt! Igår körde jag ett mage/rygg-pass på kvällen och idag stack jag iväg tidigt och körde armar. Jag måste ta tag i detta nu! För såhär vill jag helt enkelt inte se ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.