Blir nog inte bättre..

Min uppdateringsfrekvens verkar inte bli bättre fastän jag försöker, haha! Men det händer ganska mycket runt omkring just nu. Denna veckan är fullsmockad!

Imorn är det skolan som gäller. Tindra lär väl få följa med mig dit då hon inte är riktigt kry. Onsdag ska jag och röntga lungorna på Strömstads sjukhus av alla ställen.. Torsdag och fredag är jag nog också försjunken i skolarbete. Lördag ska vi städa ute och försöka få ihop allt som ska till tippen och på söndag bär det av till ullared för julklappsshopping! Så som sagt, full fart..

Jo, just det. Vi har köpt en ny bil också. Måtte det vara slut på oturen med våra bilar nu (peppar peppar..)! Det blev i alla fall en Volvo V70 från 2001. Vi är mer än nöjda (än så länge!). Ska ta lite bilder på den och visa er. Men det blir nog först till helgen kanske..

Nått mer att förtälja? Nja, jag får nog återkomma om det i så fall..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.