Våran duktiga tjej!

Som jag sagt tidigare så är Molly helt blöjfri under dagtid nu. Hon är superduktig och har nu även lärt sig göra nr. 2 på toaletten/pottan. Men i gårkväll så ville hon inte ta på sig blöjan när hon skulle sova, så jag lät henne sova utan. Tog upp henne för att kissa 2 gånger och hon vaknade i en torr säng idag! Duktiga skrållan! Så nu kanske hon är redo för att sluta med blöjan helt..? Jag som förberedde mig för att det skulle ta lika lång tid för Molly att bli torr nattetid som det gjorde för Tindra. Men vi får väl se. Man ska ju inte ropa hej fören man kommer över ån och detta var ju bara första natten! Men hoppas kan man ju!

Igår var vi och kikade på en ny soffa och hittade en vi gillade. Men den var ju lite dyr kanske.. Men ska åka en sväng och kika idag med på ett annat ställe. Och ska även åka en sväng till hundens dag i Vänersborg tror jag.

Blev i alla fall uppvaktad av mina små älsklingar idag som kom in och sjöng för mig, hihi! Men sen började dagen, som alla andra dagar, med bråk och skrik.. Kan inte bara alla trotsperioder och allt gnäll bara gå över?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.