Ujuj!

Fått moduluppgift 4 idag.. Ujuj! 5 stycken bilder som ska retuscheras ordentligt! Jag har aldrig retuscherat bilder förut och har faktiskt ingen aning om hur man gör! Men det är roligt med utmaningar! Och jag är ju faktiskt där för att lära, eller hur? Så det ska faktiskt bli riktigt intressant att bryta sina egna mönster och testa på något nytt i möjligheternas program Photoshop! Även fått en ny workshopuppgift och den verkade också lite knepig. Allt handlar om bildetik och moral. Så vi får väl se hur allt ter sig.

Imorn är jag ”ledig” så jag och Malin ska åka ut på en liten sväng. Granngården för att köpa hundmat, Ö&B, apoteket och västtrafik är några ställen vi ska till. Sen blir det även en lunch på thairestaurangen! Ska bli trevligt faktiskt. Sen ska jag även försöka få tid att sitta med bilderna lite. Har endel finputs på de andra moduluppgifterna att göra med, för nästa vecka är det slutinlämning på dessa uppgifter om jag fattat det rätt. Men jag får försöka sitta lite i helgen med hade jag tänkt.

Men jag har även lite andra planer i helgen. Jag har en fotosession med RB och hans kids. Ska även det bli riktigt trevligt! Men då ska det ju till att vädret är med på noterna med. Inget roligt att vara ute och fota i regn. Varken för vuxna eller barn då vi planerat att vara ute i skogen. Nej men nu får jag hoppa in i arbetet en stund! Får se hur länge jag sitter här.. Har alltid en tendens att tappa tid och rum när jag är inne i någonting! Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.