Rastat min trotjänare!

Tro det eller ej, men jag har faktiskt varit ute och rastat min ”gamla” trotjänare ordentligt idag! Första gången på länge.. Nä nu ljög jag, jag hade den faktiskt ute i fem minuter igår med och åstadkom detta:

Molly har ett galet bra balanssinne! Hade hon bara vågat testa och vågat trampa hade hon, utan problem, kunnat cykla utan stödhjul även hon denna sommar. Men varje gång jag försöker få henne att testa så vill hon inte. Så jag tänker inte tvinga henne! Hon är ju bara 2½ år!

Hur som helst, idag fick kameran följa med ut i skogen! Tror att jag fick endel fina bilder i alla fall! Men det var värst vilken kontrast bilderna fick när jag förminskade dom.. Får se om det blir samma med dessa..

Ungarna älskar verkligen att vara i skogen! Ja, det gör jag med, och hundarna med för den delen! Även om hundarna blev rejält olydiga där innan vi skulle knalla hemåt. Dom stack iväg och det dröjde en bra stund innan dom kom tillbaka. Nåväl, slutet gott allting gott.. Det var en mysig stund i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.