Nu ska ni få höra..

Haft föreläsning idag som handlade om färg.. Ja.. Så mycket information! Men det känns helt rätt! Jag känner att jag verkligen vill kunna allt som han föreläste om idag. Riktigt intressant! Har nog valt helt rätt linje här!

Sen var jag hos astmasköterskan. Fick blåsa i massa instrument och jag hade faktiskt hyfsat bra lungkapacitet! Men hon trodde fortfarande att det kunde vara ansträngningsastma. Men sen frågade hon mig lite om när, var och hur jag får problem med andningen. Jaa, när jag är ute och springer/vid ansträngning, men även hemma ibland, när jag inte gjort nått speciellt. Ofta när jag lägger mig i sängen eller soffan kan jag också bli tung i lungorna. Då frågade hon om vi hade djur. Och det vet ni ju redan att vi har. Så hon är hyfsat säker på att jag är allergisk! Oh no!! HOPPAS INTE!!! Tog i alla fall blodprov och hon ville testa mig mot pälsdjur, pollen, gräs och mögel tror jag det var. Så vi får väl se. Nu väntar jag spänt på provsvaren! Jag vet inte vad jag gör om jag är allergisk.. Kommer nog gråta en skvätt eller två! För grejen är den, när jag tänker efter, så blev problemen större när även Troja kom hem igen. Och nu när katterna börjar vara inne mer.. Jag får använda Bricanylen oftare och gärna i samband med hundmys.. SUCK! Håll tummar och tår att det inte är allergi!

Efter det så åkte jag och hämtade ungarna och vi drog vidare ut till torp efter en rastning av hundarna. Där köpte jag strumpor åt bägge barnen (alltid välbehövligt!) och sen fick Tindra en ny ”Blixten-tröja” som vi har lovat henne sen hennes blev för liten. Men denna gången valde hon inte Blixten McQueen utan hon valde en tröja med Bärgarn och Blinkers på! Så nu är hon glad! Köpte även fingervantar till barnen. Börjar vara dags för sånt med! Sen köpte jag även en liten söt present åt vårat lilla gudbarn (min systerdotter). Men den tänker jag inte visa här, lite surprice får det väl ändå vara? Kunde inte låta bli den i alla fall! Tur att nån i min närhet har bebis så att den kommer till användning, haha! Hoppas du gillar den Alex!

Nu sitter jag och klurar på moduluppgift 3 till skolan. Men jag känner mig jäkligt förvirrad faktiskt. Hoppas att jag kan få förklarat endel för mig ikväll så att jag i alla fall kan börja.. Imorn är det dags för föreläsning igen. Denna gången om studieteknik! Kommer bli riktigt intressant faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.