Första dagen

Mycket att ta in och jag känner på mig att jag kommer gå vilse fler än en gång i lilla högskolan väst! Haha! Jisses.. Men det är roligt och linjen verkar toppen! Trevliga lärare och, vad det verkar, trevliga klasskamrater. Vad mer kan man begära? Tror att jag kommer trivas jättebra i alla fall!

Har nu suttit halva dagen i skolan och är nästan klar med uppgiften som dom hade förra veckan, har bara reflektions texten kvar. Och denna veckans uppgift? Känner mig ganska klar med den med faktiskt! Texten kvar att göra där med dock. Känns bra att jag redan jobbat ikapp mig!
Imorn kommer jag jobba min sista dag på lantmännen också. Har lite ångest över det faktiskt.. Har aldrig trivts så bra på ett jobb som jag trivdes där! Kommer sakna alla massor! Men är glad att jag fick chansen att lära känna alla där och att jag fick jobb framför allt!

Men nu måste jag försöka sova lite. Och jag ska försöka återuppta bloggandet igen. Jag lovar att försöka i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.