Mina prinsessor!

Var på promenad med hunden förut. Båda barnen skulle ha med sig dockan och vagnen. Var jättemysigt faktiskt! Men trötta, trotsiga och sura var dom trots allt.. Ja, jag med egentligen.. Men sen stannade vi till i ”skogen” och så lekte dom en stund. Och jag lyckades få en och annan bild!

Mycket att göra i veckan.. Tänkte försöka få mig en klipptid, ungarna ska till sin farmor på onsdag och på torsdag morgon åker jag till Piteå. Önskar bara att omständigheterna vore trevligare egentligen. På fredag är det begravning för farfar. Kommer tillbaka på söndag eftermiddag. Skönt ändå att åka utan barn! Första gången nånsin jag är borta från mina barn så länge.. Känns lite konstigt.. Men det ska nog gå bra det med!

Föresten så har Molly varit utan blöja hela dagen idag med endast en olycka precis innan vi gick in på kvällen. Lyckat med andra ord! Synd att dom är på sommardagis och jag inte litar på den personalen för fem öre, annars hade jag nog släppt iväg henne till dagis utan blöja imorn..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.