Jobbig morgon men glada nyheter!

Morgonen var pissjobbig! Klev upp tidigt och skjutsade Jesper till lastbilen och sen började helvetet rent ut sagt! Ungarna slogs och bråkade och kastade grejer på varandra, den ena kunde helt plötsligt inte klä på sig och den andra vägrade ta på sig skorna.. Gap, skrik och tårar, trodde jag skulle tappa allt mitt hår! Men till slut fick jag på dom kläder och skulle gå, när då ville den ena bli buren, men se det gick inte! För jag hade hela famnen full i påsar med kläder och blöjor och sånt som skulle med till skogslyckans förskola, där barnen ska vara denna veckan. Pust!

Men sen lämnades barnen och jag åkte vidare till Lantmännen för ”intervju”. Kom lägligt mitt i frukosten och alla satt och tjötade. Sen sa chefen att vi skulle gå och prata lite. Satt och pratade, han tog lite uppgifter, vi pratade om arbetstider och sen frågar han när jag kan börja. Jag svarar att jag kan börja när som helst och får då till svar ”bra! Då börjar du imorn!”. Iiih vad roligt det ska bli! Och ett supertack till Krewer som tänkte på lilla mig när dom sa att dom behövde ta in en till! Underbart! Så får vi väl se hur detta ska gå, men det blir nog bra! Totalt nybörjare på allt, haha!

Sen fick jag även ett sms av Lena (som har Troja) och dom hade precis varit och röntgat lilltjejen. 4 små puppisar (minst) gömde sig där inne, hihi! Spännande spännande! Så nu börjar nedräkningen, 10 dagar kvar tills kläckning!

Imorse skickade jag även iväg ett mail om ett hus till uthyres. Och vi fick gärna komma och titta på det. Så jag hoppas att jag får tag i den tjejen, i så fall åker vi och tittar på huset i eftermiddag. Håll tummarna för oss!!! Såg jättefint ut i alla fall, och stort var det! Hoppas hoppas! Vill bara bort härifrån nu iaf! Och bäst av allt, huset ligger en bit utanför stan ute på landet!

Nu hoppas jag att dagen fortsätter att gå i positiv riktning.. Håller en tumme stenhårt!

One thought on “Jobbig morgon men glada nyheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.