Dåligt om tid..

Börjar känna att jag har lekte dåligt om tid att hålla bloggen levande. Samtidigt är det ganska skönt att inte känna ”press” på mig att behöva blogga varje dag.. Men tänkte i alla fall uppdatera er lite nu..

I fredags började jag känna mig lite krasslig och tänkte, happ nu blir jag sjuk.. I lördags bröt det ut totalt! Tung i lungorna, feber, ont i halsen och snuva. Började fundera på lunginflammation då min hosta låter förjävlig! Men jag avvaktade.. Samma sak söndagen..

Måndag åkte jag och jobbade men det gick trögt. Hade svårt att andas och till slut gav jag upp och ringde vc. Fick tid 13.45 och åkte dit. Han lyssnade på mina lungor och sa att det låter som att jag har asmatiska besvär för att det piper så… Fast det har jag ju haft på känn ett tag men aldrig orkat kolla upp. Så jag fick inhalera combivent och fick sedan utskrivet bricanyl och pulmicort! Hämtade ut dom idag och vilken befrielse! Jag kan andas igen!

image

Men jag är dock inne på 4 dygn med feber.. Så börjar fundera på om det kanske är dags för en sjukdag imorn.. Får känna efter hur jag mår imorn helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *