Dåligt..

Det är lite dåligt med uppdatering här nu.. men jag har inte så mycket att skriva om nu för tiden. Känns inte värt det i alla fall. Kliver upp halv sex, klär på oss, går med hunden, åker till dagis och sen åker jag till jobbet. Är där till fyra, hämtar ungar, hem och laga mat och sen är det nästan sängdags..

Molly har dock lyckats trampa in nått i foten. Det här blivit inflammerat så hon går på penicillin. Skulle det inte bli bättre och om inte ”taggen” kommer ut så kan det bli tal om att söva henne och få ut den. Men det hoppas jag verkligen att vi slipper! Stackarn!

På lördag är det hundutställning igen! En inoffare i Falköping. Ska bli jättekul! Och så här jag även anmält Joy till backamo den 26 augusti. Det ska bli riktigt intressant!

Nä nu är det sängdags.. Imorn ska jag försöka komma ihåg att ta kameran med mig till jobbet. Måste ju passa på medan man har möjligheten att föreviga utsikten från taket på silosarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.