Trött idag?

Har nog inte riktigt återhämtat mig från resan ännu.. Inte Molly heller! Hon rekordsov även idag nästan FYRA timmar! Jag somnade en liten stund när Tindra kollade på film när jag precis lagt Molly..och sen lade jag mig och mös med Tindra en stund innan Molly vaknade och då somnade vi bägge två också! Sen när Krewer var förbi en sväng så somnade jag igen! Fattar inte vad det är! Har alltså sovit 3 gånger idag! Och ska snart gå och lägga mig för natten.. Helt galet vad trött jag varit idag..

Jag blev barnlös här en stund på eftermiddagen. Mina barn blev ”kidnappade” av grannflickorna, hehe! Dom hade lekt och haft skoj när jag hämtade dom vid 18.30. Tindra somnade relativt snabbt medan Molly tjoade i rummet ett tag innan hon somnade. Men det förstår väl jag det med tanke på hennes middagsvila, haha!

Här på kvällen bestämde jag mig för att börja med mina plåster (som jag fick som komplement om jag skulle må dåligt av sprutan). Värmevallningarna kan jag ta, men mitt humör är inte att leka med! Blir nästan rädd för mig själv.. Har otroligt kort stubin! Så förhoppningsvis kan plåstrena hjälpa lite. Men biverkningarna på dom var mindre roliga.. Oregelbundna blödningar, huvudvärk och menssmärtor var mycket vanliga. Som att jag inte haft nog av det?! Nåja, vi får väl se. Blir det för jobbigt får jag väl sluta med dom helt enkelt! Men det är värt ett försök i alla fall!

Imorn är det dags för dagis för småttingarna. Tindra har längtat jättemycket! Och Molly sken upp som en sol när jag berättade att dom skulle få gå dit imorn. Tindra ropade ”JAA! Då får jag träffa Katarina!” Haha! Vad ska jag hitta på då? Ta det jävligt piano! Men en långpromenad ska jag försöka klämma in också. Ska bli fint väder (men kallt tyvärr) så jag får väl passa på!

Nä, nu kallar sängen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.