Norrland i bilder!

Första bilderna i kameran är från första dagen uppe. Vi var och hälsade på Alex, Samme och lilla söta My! Lägg märke till lyckan i Mollys ögon när hon fick hålla bebisen!

Hon är ju tokig i bebisar den ungen! Nästa del med bilder kommer utifrån stugan..

Fiske, kalas och massa mys var det där ute! Och Tindra visar upp endel utav kläderna som hon fått. Hon blev toknöjd! Och jag med såklart, haha! Måste även visa två bilder på kanadagäss som jag tog ute på stugan. Detta är bara 2 av alla (minst) 15st där ute!

Sen blev det paltkalas hemma hos min mormor!

Härnäst tänker jag visa två fina ungdomar! Examensfirande Emmelie och Amanda.

Här kommer lite störda bilder.. Vi som ska föreställa vuxna människor..eller nja..jag i alla fall..

Och lite midnattssol kanske? Stannade till vid kyrkogården i norrfjärden och tog en promenad innan jag åkte hem..

Lite annat lekparkshäng under dagtid kommer här..

Och lite dimma var det också..

Och sista dagen som min kamera användes vad i torsdags. Då åkte jag med Jennifer, Patrik och Tomas och fiskade i Vitsjön. Fiskelyckan var definitivt på min sida då jag fick upp 1 regnbåge och 4 rödingar!

Och lagom till att detta inlägget var färdigt så vaknade Molly! Toppen! Hon har bara vilat i nästan 4 timmar.. Och jag har ingen koll på klockan som vanligt när jag fastnar med nånting..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.