Landkrabbor

Nu har vi kommit hem från stugan. Eller vi har väl varit hemma nån timme men ändå. Får väl se om vi hinner ut nått mer till stugan eller om det blir att vara ”hemma” resten av tiden.

Har lite planerat i veckan i alla fall. Idag ska vi äta älgfärssås hos pappa och sen ska Tindra på äventyr med sin moster Jennifer och hennes pojkvän. Dom skulle eventuellt på cirkus så det blir nog roligt för henne!

På tisdag ska vi till mormor och äta palt, mums!! Och blir väl nått litet kalas där för Tindra med. Och på kvällen så ska vi sova hemma hos Pelle. Han ska nämligen passa barnen för jag ska iväg till Anna-Carin och Emmelie och fika för att Emmelie går ut åttan.

På onsdag har vi nog inget planerat vad jag vet ännu och på torsdag ska jag till vårdcentralen och få min spruta. Så måste åka förbi där och få ett emlaplåster! För denna spruta är så jäkla stor och gör svinont kan jag säga!

Ska ju fylla i min tatuering på ryggen någon dag med! Kanske kan göra det imorn eller torsdag då.. Och tänkte fått fylla i mina stjärnor på handleden med men får väl se om hon har tid någon dag..

Ja som ni ser så är det endel att hinna med, haha! Men är det någon som vill träffas? Hör gärna av er!

20120610-113454.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.