Kommer sommaren?

Man kan undra om sommaren äntligen kommer nu? Vi har varmt och solen skiner! Ska lägga mig ute och sola sen!

Har hittills hunnit med ganska mycket. Fick sovmorgon till 7.40! Klädde på oss och åkte och handlade, lämnade ungarna på dagis, hem och packa in maten, förde över barnbidraget till SEB (gemensamma kontot) och sen ut på en långpromenad med Joy, häärligt!! När jag kom hem satte jag ihop barnvagnen efter tvätt då det ska komma en tjej och titta på den idag! Undra om man skulle passa på att klippa gräset idag också.. Ska suga på den karamellen lite!

Sen måste jag bara visa två bilder som jag fick av Lena nyss. Kolla in denna tjockisen! Detta är mor och far till (garanterat) dom snyggaste valparna!

Och förresten, fan vad liten lilla Troja är, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.