God middag!

Har fått toppenväder här nu! Varmt och härligt och solen skiner! Måtte det bara hålla i sig också!

Idag har vi varit ute och rantat. Var förbi Jenny en sväng och ungarna lekte i lekparken. Sen hämtade vi mamma på sjukhuset och nu är vi tillbaka i Norrfjärden. Molly ligger och vilar och mamma och Tindra är ute med hundarna så jag snodde mammas dator en stund.

Vid 16 ska vi iväg till min mormor och äta palt, MUMS! Och ikväll ska man på skolavslutning. Men då får barnen stanna hemma! Får se om man orkar hitta på nått efter det eller vad man ska göra. Är så himla sent.

Imorn ska vi eventuellt grilla parisare till middag. Det har inte jag ätit på flera flera år! Finns ju inget sånt där nere.. Bah! Och sorry att ni inte får några bilder men jag fotar ju bara i raw-format nu för tiden och jag orkar inte ladda hem camera raw till mammas dator. Tar sån tid med mobilt bredband, haha! Men desto fler bilder får ni se när jag kommer hem igen..

Nu då? Chill på hög nivå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *