Full fart hela dagen!

Dagen började klockan 8 kan man säga. Ungarna var förvånansvärt lugna och harmoniska imorse.. Blev en runda insmörjning, påklädning och sen var det dags för dagis. Satte mig en stund och njöt av lugnet i solen innan Nina skickade sms att hon var i Ljungskile.

Åkte då ut till torp för att möta henne och sen gick vi där ute och strosade en sväng. Gick in på systemet och där var man inte ensam direkt! Sen maxi, och där var man inte heller ensam! Åkte vidare till Ö&B och handlade lite smått och gott. Bland annat en av Tindras presenter. SOM vi har letat och jag fann den tillslut på Ö&B av alla ställen! En såndär ”vävstol” i format liten. Äntligen! Hon kommer nog bli glad tror jag!

Efter Ö&B fick jag stressa hem, slänga in varorna och springa upp till dagis där det var midsommarfest.Dans runt stången och mer eller mindre glada barn avslutades med en bit ”tårta”. Sen gick vi hem och smörjde in oss ännu en vända för att sedan dra igång vattenspridaren! Var där ute och lekte och tjötade med grannar ett tag innan vi gick in och grejade med maten. Medan jag gjorde maten så slocknade Molly på soffan (klockan var strax innan 16..!). Lyckades få i henne en flaska välling i alla fall och hon sover ännu. Men jag är inte förvånad..värmen plus att dagis inte låtit henne vila p.g.a. midsommarfesten – såklart hon är trött!

Efter maten gick Tindra ut och lekte med sin nya vän Alva. Själv har jag städat lite, rensat jordgubbarna och lagt köttet i marinad. Snart ska jag hoppa in i en dusch och försöka lindra klådan på mina armar. Jag har nämligen börjat få solexem. Började förra året.. Spelar ingen roll om jag smörjer in mig eller inte, är ute 20 minuter eller 4 timmar, blir likadant ändå! Men får väl se om det, som förra året, försvinner/lindras ju längre in på sommaren vi kommer.

Sent ikväll kommer min älskade man hem! Saknar han så! Träffades ju bara som hastigast natten mellan lördag och söndag (och då sov vi ju bara..) och en liten stund på söndagen.. Ska bli skönt att få ha han hemma en långhelg nu i alla fall!

Nä en dusch och slänga sig på soffan en stund.. Även pyssla om mina fötter litegranna!

Om vi inte hörs imorn så får ni ha en riktigt trevlig midsommar allihopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.