Whats up?!

Känns som att jag aldrig har tid med nått längre! Sitter typ aldrig vid datorn längre utan jag har bättre saker för mig. Och när jag väl sitter vid datorn så kollar jag bara runt och glömmer bort att skriva. Nåja.. Ni får ta det som det är helt enkelt!

Haft en supermysig dag i skolan idag! Ätit tårta, haft redovisningar, plockat med mina grejer hem och fått en privatkonsert av våran lärare! Grymt duktig by the way! Men det känns oerhört tungt att veta att det är sista veckan i skolan nästa vecka.. Kändes tungt att föra över grejer som jag vill spara från datorn till usb-minnet och plocka ihop alla grejer som jag har gjort. Jag vill inte sluta!

Imorn är det party i alla fall! Ska försöka komma ihåg att ta med mig kompaktkameran. Måste ju kunna föreviga ögonblicket så att säga! Ser väldigt mycket fram emot det i alla fall! Så imorn lär jag inte skriva nått här i alla fall!

Nä nu ska jag lägga mig och sörja över förlusten mot Ryssland, vara lite mer arg på domarna och hoppas att någon kan dunka en klubba i skallen på den där Yemelin (stavas?)! God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.