Strålande sol!

Vädret ser riktigt lovande ut idag! Hoppas att det håller i sig hela dagen. Får se vad vi ska hitta på.

Igår var det skolavslutning. Kändes riktigt tungt att lämna Grebbestad faktiskt. Men jag kanske kommer tillbaka nästa år. Men då är ju inte alla där.. Nåja, bara hoppas att man lyckas behålla kontakten med alla! Kommer sakna tiden som varit faktiskt.

På kvällen så var det dags för jobb. Nytt ställe för mig, Rally. Gick väl sådär. Dåligt med spel och inget vidare in. När jag tänker efter så har jag nog aldrig haft så lite i cashboxen någonsin sen jag började som dealer!

I torsdags var jag och tränade. Ny erfarenhet för mig då jag var på motionshuset. Ännu en ny erfarenhet var att jag testade på att köra kettlebells. Det var grymt härligt faktiskt! Och direkt efter kettlebellspasset var det dags för TRX. Behöver jag säga att jag har träningsvärk idag? Holy shit! Nu tar jag lite vila fram tills nästa vecka! Då är det på’t igen! Fast jag får se hur mycket gym det blir då jag planerat att träna lite hund med. Träna lite inför utställningen och så kanske lite socialträning med Joy inne i stan eller så.

På måndag kommer jag stå och banka på arbetsförmedlingens dörrar redan klockan tio! Då var det dags igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.