Ryck!

Somnade på soffan runt 20-tiden igår kväll och vaknade 03.40 och var hur pigg som helst! Sovit nästan 8 timmar ju! Så jag låg och kollade på Deadliest catch ett tag och försökte somna om, men det gick inte. Gick ut med hunden vid 5.. Men till slut lyckades jag somna om vid 5.30 och sov tills jag märkte att ungarna härjade runt 7-tiden, haha!

Men som att jag haft energi idag tack vare detta! 8.45 gick vi ut med Joy. Promenerade bort till andra dagiset, gick genom skogen och sen till barnens dagis. Lämnade av dom och sen hem där jag satte igång och städade, bytte gardiner i vardagsrummet och blev riktigt nöjd över hur det blev! Kolla här:

Blev klar med städningen runt 12-tiden men var fortfarande rastlös. Såg att riksbyggen var här och klippte gräset så jag tänkte göra detsamma. Malin kom hit med min garagenyckel så jag tog på mig bikinin, hämtade gräsklipparen och satte igång att klippa! Men våran lilla plätt går så snabbt att klippa! Så runt 12.50 var jag klar (började väl runt halv eller nått) och då tog jag mig en välförtjänt vila i solen och satt där ute i lugn och ro fram tills klockan blev ”dags-att-hämta-barnen”.

Var ute och lekte med dom en stund innan det blev dags att göra mat. Gjorde maten, käkade och sen drog jag igång vattenspridaren. Och idag har jag faktiskt lyckats ta lite kort också! Så här kommer det lite bilder..

Det doftar underbart här på gården nu när häggen slagit ut! Även syrenerna börjar komma!

Imorn ska eventuellt jag och Malin ta hundarna och åka upp på herrestadfjället. Hitta någon avlägsen liten sjö där man vågar ha hundarna lösa. Vet att man inte får ha dom lösa nu men dom kanske vill bada lite! Får se på det! Men nu är det kvällsmat som gäller! Äggmackor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *