Klippt!

Idag har barnen fått leka med sin bästis! Vädret var dock jäkligt tråkigt (blåsigt och regnigt) så vi höll oss inne. Dom var inte vidare intresserade av att leka där en stund men till slut så! Sen fick vi en lugn stund där innan maten då alla tre slocknade. Efter lite trugande med Molly dock..

På Kvällskvisten gick jag lös med saxen på Tindras hår! Hon har tjatat länge om att hon vill ha lika kort hår som pappa. Men det tycker inte jag eftersom att pappan snaggas med jämna mellanrum! Hon nöjde sig dock med att jag klippte av hennes tofs.

20120514-223209.jpg

Tog även en bild på frisyren bakifrån med mobilen (som jag skriver ifrån..) men jag får ta nya bilder imorn (om jag kommer ihåg det) så att ni får se ordentligt. Och nej, det är inte lika ojämnt som det ser ut här på bilden, hon lutar lite på huvet.

20120514-223455.jpg

Även Molly fick en klippning men tog bara topparna på henne och klippte upp det lite så att hennes ”slitna” delar försvann (hon har ett område bak på huvudet där håret kändes som sandpapper och där det alltid bildades tovor så jag klippte bort lite där). Alla nöjda och glada! Tindra har nog aldrig stått så mycket framför en spegel som hon gjort idag, och hon längtar till dagis imorn för att kunna visa sin nya frisyr!

Har även nåtts av lite tråkigare och jobbigare nyheter idag, men det är inget som jag tänker skriva här. Är bara sjukt jävla besviken. Punkt.

One thought on “Klippt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.