Inte som man tänkt sig..

Nää, ibland blir det inte som man tänkt sig! För några timmar sen så ramlade Tindra nånstans och slog upp ett jack i huvudet. Var och kollade till henne bara 5 minuter innan och sen satt jag och kollade på Molly. Då kommer grannen med Tindra som då har blod i halva ansiktet och det rann överallt! Paniken steg! Gick in och tvättade av henne och såg ett glipande jack uppe i huvudet. Ringde 1177 och fick en tid klockan 20(!) men hon sa åt mig att åka in tidigare ändå, så vi åkte direkt Malin kom och tog Molly. Väl på akuten så tvättade dom rent det och limmade ihop det. Vi slapp sitta och vänta som tur var. Tindra sa inte en knyst när dom tvättade och inte heller när dom limmade. Min duktiga tjej! Men nu blev planerna lite ändrade. Skulle egentligen åkt ut med ”Donalda” till några öar imorn och vandra där ute. Men eftersom Tindra fick ordinerat att vara lite stilla så får hon åka med mig imorn. Då kan jag fixa färdigt mitt akryl/digital-projekt istället.

Annars så har dagen varit ganska slapp faktiskt. Fotat lite smycken och sånt i skolan och haft en toppenfin dag! Varmt har det varit med! Härligt! Synd bara att inte värmen verkar hålla i sig..ska bli kallare redan imorn tydligen.. BLÄ! Men vi får väl se helt enkelt. Nu ska jag slappa en stund innan det är dags för sängen även för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *