I harmoni!

Idag gjorde jag nått som jag inte gjort på väääldigt länge! Först åkte jag till stan, strosa runt där en sväng, gick och klippte mig och postade ett brev. Sen tog jag bilen till torp och gick runt och kollade i affärer! Helt själv! Det var underbart och helt harmoniskt! Att faktiskt få TITTA på grejer i lugn och ro.. Blev lite shopping med. Hittade en söt t-shirt och kjol till Tindra och så köpte jag 2 linnen till mig själv. Två sånnahär linnen fast i två olika färger då.

Supersköna var dom! Och där ser ni även mina nya urgulliga foppisar, haha! Och klänningen som numera har blivit en kjol. Toppen! Sen har det inte hänt så mycket mer än så. Ungarna har varit ute och lekt och jag har tvättat och diskat lite. Eller snarare har maskinerna gjort jobbet, men dom är ur och iplockade, haha!

Nöjd med klippningen. Eller nja, sådär.. Gillar inte när håret är rakt avklippt som mitt är nu i topparna, men det får duga. Jag är inte sååå jättebrydd faktiskt. Det känns i alla fall ett kilo lättare med tanke på hur mycket han tunnade ur det. Underbart!

Men nu ska jag plocka undan lite och sen börja vika lite tvätt tror jag. Fast först måste jag nog äta lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.