Händelserik dag

Började med att vi försov oss. Inte för att vi har nått att försova oss till, men vi vaknade 8.30! Kan inte minnas när ungarna sov så länge sist, men skönt var det! Så vi bara klädde på oss och gick upp till dagis.

Krewer hämtade mig strax efter tio och vi åkte till torp för hon skulle shoppa. Passade bra för våran lilla Freya kom tillbaka inatt och hade en hel släkt med fästingar med sig, så jag köpte fästingmedel! Om nån är intresserad så hade hon 38 stycken fästingar på sig! Äckligaste jag varit med om! Men det blir väl så när hon inte varit hemma på en vecka så att vi kunnat plocka dom..

När vi kom tillbaka hem så satt vi och pratade massa strunt om allt möjligt och kom även in på Norrland. Jag har velat fram och tillbaka hur vida jag ska göra med resan upp. När, om jag ska vänta och så vidare.. Kom då fram till att det egentligen passade bäst NU! Diskuterade med Jesper också och han sa i princip att det var bara åka! Så på måndag sticker vi till norr efter mitt möte på arbetsförmedlingen! Wihooo! Längtat så länge nu! Så om ni vill kanske vi kan fixa ihop nått kalas för Tindra när vi ändå är uppe så pass nära hennes födelsedag? Får kika på det!

Sen gick vi och hämtade ungarna, var ute och lekte en stund och sen åkte vi hem till dom. Ungarna lekte (och bråkade) och så käkade vi plättar (pannkakor)! Och på vägen dit ramlade Tindra ganska illa och slog upp sitt knä.. Stackarn!

Har hänt ännu en grej idag. Pratade lite med Lena och sådär. Verkar som att det kaanske har tagit sig för Troja nu! Lite tidigt att säga än men ooooh så roligt om det är så! Och en sak till, nu är det nog ”officiellt”, Joy kommer stanna hos oss! På lördag ska jag skriva på pappret och sen är hon våran! Lovely! Så nu ska hon också få en plats uppe i menyn. Lilla fina Joy!

Alltså denna dagen hade nog inte kunnat bli bättre! Är så lycklig! Ja, det hade väl varit om man hade vunnit på lotto då.. Men den chansen är ju stor med tanke på att jag inte ens spelar, haha!

Kom precis på att detta inlägget kommer publiceras på den 30/5 med tanke på att klockan är över 00.00! Men det är i alla fall om den 29/5 jag skriver, bara så ni vet.. God natt gott folk!

20120530-004816.jpg

P.s. Jag vill ha tillbaka värmen! D.s.

One thought on “Händelserik dag

  1. Klart att det blir kalas för Tindra, För det fördet fösta ska vi ha gill party med Jessika och A-C sedan kalas för våran Tindra,, va jag vill vet är, va väger dom nu? Vi måste ju ha flytvästter som funkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.