Gymmet!

Drog äntligen arslet ner till gymmet idag! Det var jäkligt gött kan jag lova! Drog igenom ett ordentligt mage/rygg-pass och det var kämpigt och jag pressade verkligen! Lär ju ha tunderträningsvärk efter detta men sååå underbart! På torsdag ska jag eventuellt följa med på ett kettlebellspass på motionshuset tillsammans med Malin (Jespers syster). Skulle vara grymt kul att testa på det så jag hoppas att jag kan följa. Och nu ska jag försöka dra igång ett mer regelbundet träningsschema också. Skolan slutar ju på fredag så jag kommer ha lite mer tid då.. Önska mig lycka till!

Annars har denna dagen gått i rasande fart. Flängt runt lite och sett nån film. Och min man ligger bredvid mig och snarkar. Känns bra! Men han åker vid 4 imornbitti igen.. Stackarn som måste upp så tidigt. Men men, vad gör man? Nu ska även jag försöka sova lite.. Men blev plötsligt jättepigg.. Och Gud vad flummigt detta inlägget blev..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *