Glöms bort!

Nu har det gått några dagar sen jag bloggade igen.. Den faller lite i glömska. Jag har inget intressant att skriva om, jag har inte fotat nått heller och dagarna går i rasande tempo. Det är saker att göra från morgon till kväll och det känns som att man aldrig sitter stilla..

Igår var vi på konfrimation. Jespers lillebror konfrimerade sig. Idag har vi gjort.. Jaa.. Imorse körde vi upp ungarna till emaus då faster Frida ville leka med barnen en stund. Då åkte jag och Jesper till torp. Gick in på Gina en sväng och insåg att jag nu ligger mitt emellan två storlekar på kläder.. Testade ett par byxor i storlek 38 men fick inte upp dom helt och gick inte att stänga dom. Testade då i storlek 40 och dom satt hyfsat bra. Frågade Ida om dom töjer sig mycket, vilket dom tydligen gjorde, och det betyder att storlek 40 hade blivit alldeles för stora! Suck! Så det blev inga byxor för mig! Får träna lite hårdare nu då så att jag kommer i storlek 38 istället, haha! För jag är inte en sån som kan köpa mig ett par byxor som är för små och hänga in dom i garderoben och ha som ”mål” att komma i dom.. Det är jag alldeles för snål för! Och sen är det ju så att jag behöver kläder nu, inte om två månader (eller vad det kan tänkas ta innan jag kommer i dom). Sen vill inte jag gå ner så mycket mer nu heller så det känns dumt. Nu ska jag ”bara” få kroppen lite fastare också, haha!

Nu ska jag dock stänga mina två blå och försöka sova lite. Imorn är det jobbdags för gubben och jag ska vara hemma med barnen imorn! Så god natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *