Fullt upp!

Ja, idag har jag haft fullt upp! Jesper hörde av sig imorse och frågade om Tindra ville åka med i lastbilen till Göteborg. Så vi gick först med Joy så hon fick göra av sig, lämnade Molly på dagis och körde ut Tindra till Hemglass där Jesper plockade upp henne. Sen åkte jag och tankade, plockade ut pengar och handlade lite.

Efter det åkte jag hem till Monica och hämtade upp Malin och sen åkte vi på en liten tripp till Vänersborg. Där köpte jag en hundbur som knappt höll på att gå in i bilen. Men med lite trixande så gick den in och står stabilt som fan! Går knappt rucka på den, haha! Sen åkte vi till överby en snabbis. Malin skulle köpa solskyddskräm till lilleman. Men hon gick därifrån med 3 par skor istället. Och jag gick därifrån med 2 par foppisar. Ett par åt mig och ett åt Jesper.

Sen åkte vi hem, dumpade av Malin hos Monica igen och hon glömde sin väska och påse med skor i min bil. Ovanligt..? Nä! Så jag fick vända, haha! Sen hem, sitta ner i ett par minuter och sen hämta Mollybollan! Satt och mös med henne en stund, käkade lite melon och sen fick vi främmande av Malin, Mikael och Rasmus.

Åkte och hämtade Jesper och Tindra nere på Tores, hem och starta vattenspridaren, busade med barnen, Malin och co. åkte hem, vi käkade mat, ut och leka igen, ta in barnen, duscha av dom, Jesper stack och handlade och nu sitter jag här.. Men bara en liten stund.. Tänker sätta oss ute på baksidan en stund, dricka en öl eller två och bara NJUTA! Sen blir det nog en film också.. Har föresten påbörjat potträning här hemma nu. Varje gång Molly är utan blöja går hon på pottan! Men hon fattade inte att hon hade trosor på sig så hon har sprungit utan dom idag och lär göra det imorn med..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *