Vilken dag!

Ja, vilken dag detta har varit! Började tidigt redan vid sex. Sen fick jag ett meddelande av Lena (Trojas ägare) som frågade om vi inte visste någon som skulle vilja ha en hund då hon måste omplacera Joy. Hon och schäfern Carraz kommer inte så bra överens och det var ganska akut. Jag sa att hon gärna kunde komma med henne till oss, i alla fall så länge. Men risken finns väl att vi blir kära i henne och hon får stanna här, haha! Hon är superfin! Och hennes kennelnamn är Plymspireas Joy.

Hon gick mest runt och nosade här på baksidan. Men Troja ville såklart leka! Så lite bus hanns med också. Det märks att dom kommer bra överens! Jag måste erkänna att jag redan är lite förälskad i henne. Men vi får se helt enkelt. För hon är lite rädd för barn. Inte rädd så att hon skulle kunna bitas eller så, men rädd så att hon springer och gömmer sig. Men det har hon inte gjort här hemma än. Märks att hon är lite rädd för dom men hon är nyfiken och vill gärna fram och nosa på dom, hehe. Så jag hoppas att hon trivs här!

Någon som inte var på allt för bra humör förut var denna lilla donna..

Men sådär är hon oftast när hon är nyvaken. Speciellt om man varit tvungen att väcka henne. Hon blev på betydligt bättre humör efter lite mat och sånt inne.

Som ni förstår blev det inget gym för mig idag. Och lär inte bli det imorn heller. Men en promenad i skogen får det allt bli imorn istället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *