Värsta glad!

Imorse under mattelektionen så kom matteläraren och hjälpte mig med ett tal. Hon frågade lite hur det gick annars, och det går rätt bra faktiskt. Då sa hon åt mig att ”Ja, även om jag inte skulle lyckas komma igenom detta kapitlet nu så är jag klar och godkänd”. Vilket kändes väldigt skönt att höra! Även om jag planerat att fixa detta kapitel med så känns det ändå skönt att inte ha pressen att jag MÅSTE göra det med bravur!

Tänker försöka plugga matte så mycket som möjligt nu så kanske jag kan göra provet nästa vecka och därmed säga adjö till den kursen. Hade varit grymt! Hoppas även att jag kan säga hej då till svenskakursen med. För idag gjorde vi färdigt våran sista tidning. Tänkte prata med läraren i den kursen här någon dag och se vad hon säger. Även historian borde vara klar nu, för vi hinner knappast göra något mer arbete där då det är flera stycken som inte har redovisat ännu.

Vad har jag då kvar för kurser? Engelska C, där lämnade jag in det sista idag och vi har inte fått några nya uppgifter så jag vet inte. Naturkunskap B, har haft redovisning idag om genteknik. Fick även några frågor som vi skulle göra tills nästa gång. och sen vet jag inte riktigt. Sen har vi bara grafiskt kvar helt enkelt. Snart är skolan slut.. 18 maj går jag sista dagen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.