Snor och nageltrång..

Jag har nu gått och blivit ordentligt förkyld. Snorar och har en allmän sjukdomskänsla i kroppen. Hade lite feber förut med.. Nåja, det går väl över nån gång! Imorn är det ju tillbaka till allvaret (Jesper jobbar) och jag blir själv med barna igen så då får man gaska upp sig!

Molly har numera två hemska tår. För ca. två veckor sedan sparkade hon i nått så hon fick en spricka i stortånageln. Den biten lossnade sedan och hon fick en stor varblåsa runt hela nagelbandet. Den gick sönder och sen var hon plötsligt helt skinnflådd på tån. Men det blev bättre även om det fortfarande ser rätt hemskt ut. Men så idag upptäckte vi att andra tån börjar se likadan ut! Plus att hon fick lite feber. Så jag ringde 1177 och fick en tid 20.45(!) för att kolla upp så att hon inte behövde antibiotika. Men vi hade tur att hon slapp det, trots att det var ganska infekterat på den andra tån och hade lite varbildning där under. Men vi ska bada hennes fötter med grönsåpa flera gånger per dag nu så att det får rensa ut bakterierna ordentligt och sen lufta fötterna så mycket som möjligt. Så det får vi väl försöka med! Ska bli dåligt väder imorn så då kan vi lika gärna vara inne och springa barfota!

Gjorde även ett försök till potträning för henne i helgen, men det gick sådär. Hon tycker att det är rätt skönt att springa naken men hon prickade rätt 1 gång på en hel dag. Så jag tror inte att hon är riktigt redo än. Och jag har faktiskt ingen brådska med det! Det kommer när det kommer!

Idag har vi i alla fall hunnit ha en mysig förmiddag vid lekplatsen i stan. Skönt att vara där innan allt folk kommer dit! Och sen har vi bara varit hemma. Ungarna är lika hopplösa som vanligt och bråkar för det mesta.. Måtte trotset lugna ner sig snart! Men det är väl önsketänkande då Tindra precis kommit in i trotset på nytt!

20120408-221147.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.