Pysselsugen och rastlös..

Jag är så himla pysselsugen! Inte pyssla som i klippa och klistra men pyssla med datorn. Idag på skolan knåpade jag ihop en ny, lite finare, namntavla till Molly. Tänkte faktiskt göra en likadan till Tindra med, men kanske ändra färgerna lite. Och det blir verkligen SÅ mycket bättre när man gör dom i illustrator och indesign. Så ska nog skicka in dom på tryck! Kanske kan visa imorn om jag hinner. Har dom sparat i datorn på skolan.

Sen känner jag mig stressad för att jag inte hann färdigt det jag tänkte göra i skolan idag p.g.a att jag var tvungen att åka till vårdcentralen med Molly. Jag har ju berättat om hennes munsår. Men bara under natten så har detta utvecklats till flertalet prickar under hela hakan, så kände att det nog måste kollas upp. Och visst var det som jag misstänkte lite. Svinkoppor! Läkaren sa att antagligen har det börjat som ett vanligt munsår i samband med förkylningen hon hade för några veckor sen. Sen har hon säkert fått in någon bakterie i det där så att det utvecklat svinkoppor. Så hon ska gå på penicillin i 10 dagar. Vilket också gav mig lite panik. För jag måste till skolan imorn! Göra färdigt mitt projekt och påbörja nästa och även redovisa mitt projekt..herre..

Men min underbara vän Malin ställer upp och tar Molly imorn! Gott att man har sånna vänner! För hon kan ju inte gå till dagis med svinkoppor. Det smittar ju. Men på måndag bör det ha slutat smitta, så då får dom nog gå båda två! Men vi får väl se. Fick då ett penicillin som jag aldrig hört talas om i alla fall..kommer inte ens ihåg vad det hette..nånting på H.. Men det blir nog bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.