Påskkärringar och onepiece

Tömde min mininikon idag och kom på att jag fortfarande inte lagt upp bilden på världens sötaste påskkärringar, haha! Titta bara, är dom inte underbara? Kärleken lyser i ögonen på Molly som ser upp till syrran och härmar allt hon gör!

Jag har ändå världens bästa ungar även om dom kan vara riktiga trotsmonster ibland! Tänkte även visa en bild på våra ägg som jag kokade. Tyckte att dom blev lite fräcka.

 

Igår kom barnens farmor förbi (jag var dock på skolan). Hon hade köpt varsin onepiece till ungarna. Superfina var dom! Tindra ville egentligen ha en blå, men den var slut i hennes storlek så dom fick samma färg. Men det gjorde då verkligen ingenting! Dom var jättefina och ungarna blev supernöjda! Båda två ville minsann ha dom på sig till dagis idag, så det fick dom! Tindra såg lite halvdrogad ut av blixten men här kommer bilder på dom med, haha!

Och stackars Molly verkar då råka ut för allt. Som ni kanske kan se på bilden så har hon ett otäckt munsår som aldrig verkar vilja ge med sig. Precis i mungipan också. Men nu ser  det lite bättre ut efter att jag smörjer med bepanthen. Har även tagit med salvan till dagis så att dom får smörja med. Som att det inte räckte med hennes stackars tår menar jag.. Vad kommer härnäst? Ska hon också få halsfluss som vi andra har haft? Det är bara vänta och se..

Vad har hänt idag då? Varit nervös halva dagen. Idag var det dags för min spruta (Zoladex) som jag skulle ta när mensen började (vilket den gjorde igår). Det var ingen liten nål kan jag säga. Och det var inte behagligt att ta den. Men nu är det gjort. Nu är det bara vänta och se. Blir att packa ner östrogenplåstren i väskan ifall att jag börjar må dåligt av sprutan. Plåstren skulle tydligen kunna hjälpa och stabilisera upp det lite. Nåja, vi får se helt enkelt. Nu på kvällen så kom det en öppning på ett TRX 30 minuters pass, så jag rushade iväg till gymmet även om jag egentligen inte var sugen alls! Men som vanligt ångrar jag mig aldrig efteråt! Och det var otroligt kämpigt och svettigt men otrooooligt skönt! Nu är jag helt slut i kroppen, och huvudet, så det blir nog en tidig kväll för mig..

3 thoughts on “Påskkärringar och onepiece

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.