Oj då..!

Jag har inte bloggat på hela helgen, så jag får väl dra en liten sammanfattning kanske? Hmm.. I fredags hände inte så mycket egentligen. Eller jo, men inget intressant. Jesper fick ”hem” sin nya lastbil, vi handlade, sen var det dags för jobb för mig. Gick rätt bra för mig faktiskt, synd bara att det låg så mycket marker kvar i baren.. Var hemma halv fyra på natten och redan kvart i nio morgonen efter kunde inte jag sova mer.

Lördag så kom M och R hit och lekte en stund och så gick vi till fårhagen och lät hundarna busa lite. Joy lyssnar faktiskt ganska bra på oss och hon kommer när vi ropar. Det är skönt att veta! Hon är ju inte så duktig som Troja och kan gå lös så fort vi är på promenad, men hon kanske kan bli. Sen åkte vi till Trollhättan en sväng, köpte nya skor till hela familjen, vilket var behövligt. På kvällen kom Nixuz och Julia hit och även Malin, så vi grillade och tog nån öl och spelade spel. Hade riktigt trevligt. Idag på morgonen var det mindre trevligt. Alltså, jag drack 4 öl igår och har varit så bakis idag.. Är nog inte min grej det där att dricka alkohol.. Frågan är om det ens är värt att dricka och må så jäkla dåligt dagen efter?

Idag har vi mest slappat. Jag kom precis in från en långprommis med hundarna och avslutade med lite lek i hagen. Tog även med mig kameran..

Dom gillar som varandra dessa två! Mina bebisar, haha! Som ni ser så har vitsipporna börjat kika fram och bilda vita hav av blommor. Även träden har börjat slå ut, nu är sommaren snart här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *