Oh my..

Känns som att jag vill lägga mig ner och dö nu. Gör så sjukt ont så..nää…! Mensvärk.. Kommer få mensen vilken dag som helst nu, sisådär en månad för sent. Dag 58 sen senaste mens. Blir så jävla less!

Men nu verkar min förkylning börja ge med sig (peppar, peppar) och jag känner mig lite piggare i kroppen. Så snart kan man nog dra igång med träningen igen. Ja, det är väl det enda jag tänker på eller? Haha! Men får se när det blir av bara. Går sent i skolan imorn och på onsdag, torsdag eventuellt. Och till helgen är det öppet hus på skolan som vi ska vara med på. Men det får nog bli att försöka klämma in ett gympass på fredag kväll kanske..och lördag..får väl se.

Men jag känner att detta inlägget mest blev flummigt så jag lägger nog ner. Återkommer när jag har nått vettigt att skriva om..eller..när jag känner för det..

Föresten, den 27 april håller ni tummarna för mig att jag kom in på sommarkursen jag sökt! Woop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.