Lyckliga hundar!

Har haft en trevlig dag i skolan idag. Spa & hälsa hade anordnat en hälsodag, så jag åkte till skolan i träningskläder idag. Kändes gött skumt. Men hur som helst tycker jag att dagen har varit bra och trevlig! Skulle dock stått över vissa övningar i yogan då jag fick ont i ryggen, men det är lätt att vara efterklok!

När jag åkte hem svängde jag in på maxi för att köpa kattmat. Köpte då med mig två tuggben hem. Så jag hade två lyckliga hundar då jag kom hem, haha! Lite intressant att se att Troja faktiskt vaktar sitt ben från Joy. Men hon har som sagt börjat tuffa till sig våran lilla Troja! Men det funkar jättebra att ha Joy här och det känns redan som att hon börjar vänja sig med ungarna. Hon kan ligga bredvid ungarna och sova och låter dom klappa henne. Men går ungarna emot henne så springer hon iväg illa kvickt! Men vi får se..har bara gått några dagar nu, men jag har då redan vant mig att ha två fina vovvsingar här hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.