Hemmadag!

Blev en hemmadag idag. Har varit på en promenad med hundarna och jag är trött! Jag är inte van med en hund som drar, haha! Men nu fick jag skitont i magen med. Trodde ju faktiskt att sprutan kanske skulle hjälpa till lite mer. Men men, vi får se. Det har ju bara gått 2 veckor..

Nu tänkte jag vara duktig och ta fram matteboken och sätta mig och plugga lite. Jesper ska snart vakna med och vi måste handla. Natten har varit rätt bra men Joy har vandrat omkring endel så jag är trött p.g.a det med. Men får försöka vila lite under dagen. Fick ju även veta att hon brukar nattvandra även hemma hos Lena, så hon brukar sova innanför kompostgaller hemma hos dom. Får försöka fixa till nått liknande här hemma då så kanske vi kan sova lite bättre inatt. För imorn ska jag till skolan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.