Härligt!

Suttit med näsan begravd i matteboken mellan 9-14 med en paus på 40 minuter för att åka och handla. Men den pausen gjorde gott! För jag hade fastnat vid ett tal, och när jag kom hem och öppnade boken igen såg jag direkt vad jag gjort för fel och fick sedan till det! Och sen gick det som på räls. Är inte riktigt färdig än så jag ska sätta mig där snart igen, när ungarna har somnat. Men mina förhoppningar om ett godkänt matteprov i morgon har ökat något i alla fall!

Klockan 14.00 gick vi upp och hämtade barnen och sen gick vi in och började med maten. Försökte även få Molly att vila en stund då hon inte hade gjort det på dagis. Men icket! Så idag har hon haft sin första ”vägra-sova-dag”. Men egentligen är jag inte förvånad med tanke på vilken sovmorgon hon gjorde imorse. Hon sov 14 timmar inatt! Men hon har ändå varit på bra humör sen hon kom hem. Så det börjar kanske bli dags för henne med att sluta vila på dagarna. Får väl se på det. Har för mig att Tindra också ”slutade” någonstans i Mollys ålder. Det händer nån gång ibland att Tindra vilar på dagen, men det är sällan.

Efter maten så gick vi ut och har varit ute sen dess. Cyklat, gungat, spelat boll och cyklat lite till. Går bara bättre och bättre för Tindra och vi har nu börjat släppa iväg henne själv. Idag har hon även lärt sig att stanna själv! Så det är bara starten kvar nu! Här kommer en till filmsnutt på hennes cykling:

YouTube Preview Image

Tog även lite bilder. Men jag måste nog ut och rasta kameran ordentligt snart! Den (och jag) börjar bli både dammig och rastlös!

Nä, om man skulle återgå till matteboken kanske? Och sen kika på Alcatraz, de första avsnitten.

One thought on “Härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.