Gymmat och pluggat!

Jesper är hemma och ligger på dödsbädden (tror han i alla fall!). Han har halsfluss.. Så vad gjorde jag då? Självklart passade jag på att åka till gymmet. Tänkte ta det lite lugnt och känna efter lite efter förkylning och halsluss även för mig. Men halsen känns bra och förkylningen känns som bortblåst så jag körde på! Blev ett alldeles underbart armpass! Men fy vad mycket folk det var på gymmet idag. Alla löpband, alla crosstrainers och nästan alla cyklar var upptagna. Och jag avskyr att sitta på en träningscykel.. Men jag fick snällt hoppa upp på en för uppvärmningens skull och det slutade med att jag cyklade 4km, haha! Sen fick det brännas i både biceps, triceps och axlar. Hääärligt! Lär nog ha en go träningsvärk imorn, haha! Körde slut på den sista energin genom att ro på roddmaskinen 1,1km. Där blev det punkt på detta träningspasset och jag skakade ordentligt i armarna när jag knallade därifrån. Mer sånt! Tjohoo! Får se om jag åker ner imorn med och pressar mina stackars ben, dom behöver sig en rejäl omgång!

När jag kom hem blev det bums in i duschen och sen satte jag igång och pluggade. Gjorde färdigt engelskan som ska presenteras imorn och blev faktiskt rätt nöjd med min text. Hoppas att det blir godkänt av läraren med, haha! Det är ett argumenterande tal som ska skrivas, så jag hoppas att det blev tillräckligt argumenterande. Tänkte räknat lite matte med så jag planerat att göra prov nästa vecka, men jag orkar faktiskt inte. Och jag behöver inte ha bråttom för efter detta kapitlet så är det bara ett kapitel kvar och sen är kursen klar, wihoo!! Känns bra! Och det känns som att jag faktiskt kan greja denna kursen nu. Känner mig riktigt stolt!

Och idag dök den upp, den ”efterlängtade” mensen. Så imorn fick jag en tid på vårdcentralen i Tanum som ska hjälpa mig att ta sprutan. Önska mig lycka till..jag är skitnervös..jag är inget större fan av sprutor om jag säger så.. Hua!

One thought on “Gymmat och pluggat!

  1. Usch, inte roligt med halsfluss! 🙁 Hoppas bara ni alla inte blir smittade.

    Och du, kan du maila mig när du ser detta? Tänkte fråga dig en sak gällade ett inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.