God kväll!

Vilken dag detta har varit! Ungarna har varit bråkiga och rastlösa trots att vi varit ute och lekt. Jag har haft noll i fantasi på vad vi kan hitta på och det gjorde ju inte saken bättre. Men nått positivt som hänt idag var vid matbordet – tro det eller ej! Jag gjorde plättar (pannkakor för er som bor söder om skellefteå) och tänkte att jag får vara glad om ungarna petar i sig en halv var. Det är vad dom normalt brukar äta typ. Dom får varsin i alla fall, med sylt och grädde och båda slukar den! Sen ville dom ha mer! Trodde jag skulle svimma men lastade upp ännu en på deras tallrikar. Molly åt bara några tuggor på den andra, men jag är nöjd ändå! Tindra däremot, hon tryckte i sig nästan hela den andra plättan med! Hon lämnade typ 3 tuggor.. Helt otroligt! Tänk om hon kunde äta sådär mycket jämt?!

Nu har jag påbörjat projekt tvättvikning. Men det går sådär.. Jag är inte alls motiverad, haha! Men har vikt endel och nu tänker jag sluta, för nu ska jag ut med hundarna och sen ska jag krama kudden!

One thought on “God kväll!

  1. Cornelia har kommit in i någon period nu där hon knappt vill äta något hon heller:( Skit jobbigt! Tur hon äter på dagis dock, men däremot lagar man pannkakor, korv med makaroner, köttbullar eller blodpudding då jävlar äter hon så hon storknar:S

    Men skönt att dina åt lite mer de är ju alltid ett plus i kanten;) Föresten fan va duktigt att kuna vända pannkakor i luften;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.